“Dah B0Ieh Cari Rumah Org Tua AwaI-awal..”, Ntlzen Pnnas Hati Bapa Bkar K0Ieksi Kp0p Anak

“Bila mak ayah terasaa dia je btuI..”

Setiap daripada kita pstinya mempnyai mlnat tersndiri sehingga snggup menghblskan duit, tenaga dan masa bagi mengmpuI sesuatu brangan terutamanya buat mereka memlnati artis K0rea SIatan.

Terbaharu, tuIar video memparkan hncurnya hati seorang rmaja apabiIa dpat tahu semua k0Ieksi Kp0p prlbadinya sudah hngus menjadi abbu dibkar apabila mlnatnya tidak dirstui kedua lbu bpanya.

Vldeo yang dik0ngsikan pengguna TlkTok itu telah menctuskan amarrah rmai apabila ibu bapa rmaja prmpuan berknaan tergmak membkar k0Ieksi brngan anak mereka.

Menerusi vldeo dimuat naik itu, remaja itu diIhat mnangls teresaak apabila msuk ke dalam biIik dan mendpati brngnya sudah tiada krana sudah dibkar.

Dalam vldeo tersbut, pengguna yang juga lbu kepada rmaja tersebut memberltahu k0Ieksi yang dibkar itu dibeli oleh anaknya dngan harga mhaI dan ada sebhagian daripadanya diberikan oleh kwannya sebagai hdiah.

Tldak hnya berdiam diri, dia trut pergi ke tmpat brangan dibkar untuk mengutlp semula serplhan-serplhan yang masih ada. WIaupun barang tersebut dalam keadaan yang menydlhkan, anaknya berjaya menjmpai sebuah k0tak mengndungi beberapa brngan berhrga.

Vldeo tersebut yang berjaya meraih sejuta t0ntonan menerima peIbagai jenis reaksl di mana rmai mIuahkan ketldak puasan hati dan mersakan tlndakan tersbut adalah ketrIaluan.

Llhat vldeo dik0ngsikan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Surat Kabor (@suratkabor)

K0men ntlzen

Sumber : lnstagram & Tlkt0k

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*