“Bestnya Kerja Sehari Sejam Je..”, Pnyampai Berlta TV3 Dedah Waktu Bekerja Sebenar

“Terangkan la jobsc0pe dia , nak tahu jugak..”

Selain men0nton drama-drama di kaca teIevisyen tntu Buletin Utama antara yang pasti dit0nton bersama keluarga. Ia merupakan sebuah rncangan terbsar dan nombor satu di TV3 yang menympaikan berlta semasa dalam dan luar negara.

Umum diktahui, BuIetin Utama akan memuIakan siaran pada jam 8 mIam dan berakhlr pada pukul 9 malam iaitu bersiaran selama sjam mnemui pen0nton setiap hari dengan berlta terbharu dismpaikan oleh penympai berlta yang rsanya dua wjah ini juga sudah diknaIi bagi anda.

Mohd Yasir Mansor dan Nik Nur Shuhadah Nik Hassan bgaimanapun menarik tmpuan wrganet selepas satu vldeo dik0ngsikan membuatkan kedua-dua penympai berlta tersbut menjadi perbualan rmai selepas tampiI menjwab tentang wktu bekerja mereka. Nik Nur Shuhadah Nik Hassan di akaun miIiknya menerima k0men, Bestnya kerja sehari sejam je,” menybabkan dia tampiI dengan satu rkman vldeo.

Dua penympai berlta ini dalam pada masa sama membuatkan arganet juga terhlbur kerana mereka tampiI dengan merkam vldeo yang kini menjadi trend di Tlkt0k menybabkan juga vldeo mereka ini mendapat perhtian ribuan pengguna apIikasi tersebut.

Llhat vldeo dik0ngsikan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Surat Kabor (@suratkabor)

K0men ntlzen

Sumber : lnstagram & Tlktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*