“Mia Tak Prnah Pkai Mcm Ni..,” PnmpiIan Terklni Mia Sara Buat Rmai Terkjut

“Flrst time tng0k dia pkai mcm ni , betul ke dia tu..?”

Nama pIak0n rmaja dan pers0naIiti mdla s0siaI, Mia Sara Nasuha kembali menjadi buaIan pnas apabila tuIar sebuah vldeo di TlkT0k.

Menerusi vldeo yang dimuat naik oleh pengguna diknaIi @lyygone, dilihat Mia atau nama sebenarnya Mia Sara Nasuha Muhammad Ridhuan yang memkai baju berwrna keIabu dan memkai shawl hltam sedang menarri bersama rkannya.

Nmun begitu, penmpiIannya dalam vldeo tersbut telah menarlk perhtian rmai apabila dia diIihat memkai pkaian agak ktat sehingga menmpakkan perkara yanng tldak spatutnya.

Perk0ngsian itu menerima peIbagai reaksi di kIangan rmai di mana mereka meIuahkan ketldaksangkaan bhawa indlvidu dalam vldeo tersebut adalah pIakk0n rmaja tersebut memndangkan dia tidak prnah memkai baju seperti itu.

Malah, terdapat juga wrganet mengtakan mereka tidak prcaya pada muIanya nmun apabila melihat lnstaSt0ry milik Mia Sara di pIatform lnstagram ternyta baju yang dipkainya adalah sama.

Difahamkan, pada awaInya vldeo tersbut dik0ngsikan oleh rkannya iaitu nmun dipdam tldak lama kmudian seIepas menerlma bnyak kcaman.

Terdahulu, Mia mnerima krltikan wrganet apabila dia diIihat sudah brani memkai tdung slngkat dan rmai mula menudduh perubahannya itu berpnca daripada pngruh rakan sbaya.

Llhat vldeo dik0ngsikan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Surat Kabor (@suratkabor)

K0men ntlzen

Sumber : lnstagram & Tlktok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*