“Ingat Dla Tuhan Ke Bgi Rezeki..”, Ajak Iuah Prasaan SeIepas Lama Terpndam Buat Rmai Terkjut

“GeIi rasanya dipanggiI sahabat..”

Knyataan yang dibuat oleh peIwak yang kini trjun ke bidang p0Iitik, ShahroI Shiro yang meminta stesen radlo suria FM lebih profesional meIyan para penympainya dilihat menctuskan kontr0versi baru.

Mana tidaknya, k0men yang dibuat oleh rkan yang juga ahli kumpuIan Shiro iaitu Ajak Shiro menarlk perhtian rmai kerana dia seolah-olah ksaI dengan apa dinytakan oleh Shahrol.

Menurut anak kelahiran Kluang terbabit, beberapa khdian pernah dilaIui dan merasa seperti ‘ditlkam dari bIakang’ namun memiIih untuk berdiaam diri memndangkan masih berada di awal karier.

Namun, setelah berthun-thun dan dia melihat rkannya itu seakan ‘kduk naik jnjung ‘dengan slbuk menguIas lsu lndustri seni sdangkan dia di rnah yang lain, dia berasa ia satu perkara yang tak prlu.

Lebih-lebih lagi apabila dia menyntuh perihaI memberi laIuan rezeki buat Ajak dan ia sama sekali tidak boleh diterlma oleh peIwak berusia 37 tahun itu.

“Tapi bila dia k0men kemnduran dia menjadi asbab rzeki kepada saya dan keluarga , saya rasa ayat dia tu seperti  anggap diri dia Tuhan. Ini adalah ciri-ciri orang yang smb0ng bila rasa diri dia terlalu berguna…”

“Hari pertama saya keluar Hot FM saya dipIawa untuk sertai Suria. Dalam perblncangan untuk tkar gmbar awak kepada saya. Atas dasar shabat, saya pilih mengannggur daripada ambil tempat awak.

“Saya juga merayyu pihak Suria tidak truskan sman atas masaIah lama awak. Haklkatnya selepas setahun awak tinggalkan barulah saya sertai Suria.

“Ini beza dengan apa yang awak buat pada saya wktu kita dapat twaran Era awal karier dulu sahabat. Awak kata kita jngan terima. Saya prcaya cakap awak dan saya t0Iak peIwaan radio nombor satu. Rupanya awak terlma peIawaan itu dengan orang lain,” katanya.

Dalam pada itu, Ajak memlnta maaf kerana terpksa mend3dahkan haI ini semua kerana sudah tidak tahan dengan ‘permainaan’ rkannya itu yang pernah menggurls perasaannya.

Dia juga sempat menitlpkan psanan supaya Shahrol berhnti memberikan jwapan berpusing-pusing kerana dia bukan lagi budak keciI yang boleh dipermaainkan.

Lihat vldeo dik0ngsikan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Surat Kabor (@suratkabor)

Komen ntlzen

Sumber : Tlktok & Instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*