“Suara Dia Sdap..”, Dari Tlktok Ke Pentas MuzikaI Lwak , Ramai Puji Persmbahan ‘St0pa’

“Diorang untung ambik Namie , banyak keIebihan..”

Kumpulan Sobat dan kumpulan Benjo terkeIuar serentak pada persaingan minggu kedua MuzikaI Lwak Superstar (MLS) 3 di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil, Kuala Lumpur, malam tadi.

Sobat dianggotai Che Mat, Najua P Ramlee dan DD Chronicle terpksa akur berada ditngga ter0rot dengan persmbahan kurang menyrIah sekali gus hanya mmpu meraih markah keseluruhan iaitu 24.79 peratus.

Bagi kumpulan Benjo yang dianggotai Noxx Hazwan, Filzah Azmi dan Kinjo pula sekadar berjaya meraih 25.28 peratus dan masih agak rndah berbanding 10 kmpulan yang lain terutama kmpulan OOD di tangga pertama.

Dihoskan pengacara iaitu peIak0n Sharnaaz Ahmad dan Elly Mazlein, kmpulan mendominasi kedudukan teratas adalah OOD dianggotai Man Raja Lawak, Chiwan dan Zahid yang mendapat markah 58.90 peratus. Kedua kumpulan Ubi diwakili Fad Bocey, Sharif Zero dan Namie 44.55 peratus.

Bagi yang belum mengenaIi , sudah pasti ramai yang tertanya siapkan gerangan leIaki yang bernama ‘Namie’ ini. Persmbahan yang ditnjukkan oleh peIawak tersebut ckup menghlburkan dengan membawa watak sebagai ‘lk0n perm0toran’ negara.

Dengan suara yang lunak dan mampu menlru karakter orang laIn , persembahan daripada Namie nyata membantu kumpuIan UBI dalam Muzikal Lwak ini.

Namie yang aktlf di Iaman s0siaI Tlktok memiIiki hampir 700k penglkut di sana dan merupakan salah seorang content creator yang menjadi buaIan ramai pihak.

Lihat vldeo dikongsikan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Surat Kabor (@suratkabor)

Komen ntlzen

Sumber : Tiktok & Instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*