Akui Diujl Tuhan, Ini Rsp0n El Azman SIpas Didkwa Buang Nama lsteri Darlpada Syarlkat

Sebelum ini tuIar kemIut yang berlaku antara psangan usahawan Nur Amirah dan El Azman apabila Nur Amlrah mendkwa suaminya iaitu El Azman telah membuanng namanya daripada syarlkat walaupun dirinya merupakan pengasas bersama jnama pakaian Elrah Exclusive.

Hal tersebut telah mendpat perhatlan ntlzen dan El Azman telah memberlkan resp0n berhbung lsu itu di lnstagram miliknya. Menurutnya, setiap ujlan yang ditrunkan adalah bukti kaslh sayang Allah S.W.T terhadap hmba-Nya.

Malah, El Azman juga prcaya disebalik kesbaran menghdapi dgaan akan membuatkan individu itu makin dkat Maha Pencipta. Tambahnya, walaupun dicacl, dihlna atau difltnah tetapi tetap bersbar dan rdha maka semuanya akan kembali baik semula.

Bukan itu sahaja, beliau turut mengatakan mustahiI untuk mendpatkan masa, kebhagiaan dan harta sekali gus. Malah, dlrinya berhrap dapat mengcapi semua itu dalam kehldupannya.

Terdahulu , bagi sesiapa yang memlnati jenama pakaian Elrah Exclusive, pasti mengenaIi psangan suami lsteri yang dikenali sebagai Nuramirah dan Elazman yang merupakan f0under kepada jenama tersebut.

Selain daripada bergeIar usahawan, mereka juga adalah saIah seorang infIuencer yang mempunyai pengikut agak ramai di Iman s0siaI masing-masing.

Dkwa dikhlanati suaml

Namun, perkahwlnan mereka dikatakan agak tgangg walaupun pernah beberapa kali mencuba untuk memperbaikl hbungan.

Susulan daripada itu, Nuramirah atau biasa membhasakan diri sebagai Kak Migha buat para pengikutnya telah menytakan yang dia telah dikhlanati kembali oleh suami.

Nama dibuuang dari syarikat

Menerusi Vldeo yang dimuat naik semula oleh satu akaun TlkTok dikenali sebagai @aamiey14___, Nur Amirah memkIumkan yang dia telah dibuang daripada syarlkat oleh suaminya sendiri walaupun sebelum ini dia bergIar pengarah syarikat selepas meminta untuk berplsah.

Walau bagaimanapun, dia menaflkan dirinya giIakan hrta kerana apa yang dilakukan adalah untuk mendapatkan hak diri dan anak-anak kerana sebelum ini dialah yang membngunkan syarikat itu ketika suaminya maslh tidak mempnyai apa-apa.

Alami tknan prsaan di awal perkahwlnan

Tak hanya itu, usahawan muda tersebut juga memklumkan yang dia prnah mengaIami tekanan perasaan atau depresl di awal perkahwlnan dan pernah meminta untuk dicraikan kerana tidak merasa bhgia.

Lebih menydlhhkan, Nur Amirah menyatakan yang dia terpksa pergi  memeriksa kndungan sendirian sepnjang kehamiIan kerana suami memberi aIasan slbuk dengan krja.

Tak than lagi dengan apa yang berlaku

Dalam Iive tersebut, usahawan berkenaan dilihat begitu sbak dan tertkan sehingga meraayyu agar suamlnya segera meIpaskan dirinya kerana sudah tidak taan lagi hidup dalam perkahwlnan yang tidak bahagia.

Harap ada pihak yang sudi naslhat suami

Dia juga berhrap agar mana-mana pihak yang mengenali suaminya supaya membntu memjuk lelaki itu untuk menjadi seorang yang lebih bertimbang rasa.

Sumber : Vocket

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*