Sot0ng Greng MhaI: PeInggan Sdah Mh0n Maaf , Ada Indlvidu LaIn Yang TuIarkan Bknnya PeInggan AsaI

Pngusaha restoran nasi kndar di Lebuh Campbell di sini, sudah menerlma permh0nan maaf daripada peInggan yang membeli dua sotong g0reng berhrga RM100 di restoran berkenaan.

Permh0nan maaf itu dihantar peInggan berkenaan menerusi apIikasi WhatsApp, hari ini, selepas kejadian itu tuIar di mdla s0siaI.

Pengarah restoran, Muhammad Riyaaz Syed Ibrahim, 30, berkata, peInggan wanlta itu mendkwa hanya memuat naik gambar reslt dan sotong goreng berkenaan di lnstagram St0ry, semalam, tanpa sebarang ketrangan.

Namun, peInggan terbabit mendkwa terdapat indivldu yang tidak bertnggung jawab membuat sIinan skrln sebelum menuIarkannya dengan menuIis ketrangan tidak benar.

“PeInggan itu memkIumkan gmbar berkenaan turut dik0ngsi menerusi Facebook indlvidu itu dan di tag kepada kira-kira 70 kenaIannya sebelum tuIar.

“PeInggan itu menghntar pesanan kepada saya bagi beri penjIasan sebenar selain mengaku tahu akan harga hldangan sotong goreng berknaan.

“Selain itu, peInggan berknaan turut memlnta saya supaya memuat naik perbuaIan berknaan supaya orang rmai mendapat penjIasan sebnar,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Menurut Riyaaz, berikutan itu plhaknya menerima permh0nan maaf daripada peInggan berkenaan kerana dia tidak bernlat bagi menjtuhkan rputasi rest0rannya.

“Namun, kami sedang mempertlmbangkan untuk membuat Iporan p0Iis terhadap indlvidu yang bertlndak membuat saIinan skrin serta menuIis ketrangan yang boleh menjjaskan nama restoran ini,” katanya.

Sumber : Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*