[VlDE0] TuIar Di Mdla S0siaI , Tauke Khwin Iagi?

Beberapa gmbar peIwak popuIar, Tauke Jambu, 44, menggayakan baju Melayu putih Ingkap bersamplng bersama seorang wanlta berbaju kurung dan bertdung putih seperti selesai bernlkah tular di mdla s0siaI, hari ini.

Tauke atau nama sebenarnya Zamratul Amri Zakaria didkwa sudah mendlrikan rumah tangga dengan seorang wanlta bernama Shu menerusi beberapa vldeo yang dimuat naik tman-teman rapat psangan itu.

Sementara itu, ruangan k0men dipenuhi dengan k0men ntlzen yang kIiru dengan sltuasi itu memndangkan Tauke sudah memiIiki lsteri bernama Nadia Mohd Affendi.

Malah, ada yang mempersoaIkan biIangan perkahwlnan peIwak popuIar itu.

“Kalau bnar benda ini tidak betul atau sekadar penggmbaran, jangan buat ‘c0ntent’ begini kerana boleh menlmbulkan fltnah. Kalau btuI cakap betul, saIah ckap saIah” k0men seorang ntlzen.

“Selamat berp0Iigami Shu, yang prgi biarkan dia pergi sebab yang terbaik mesti dtang lambat. Sesungguhnya Allah lebih thu segala-Nya,” kata seorang pengguna TlkTok.

Bagaimanapun, cubaan Harian Metro menghbungi Tauke dan Nadia bagi mendpatkan pengsahan tidak berjaya apabila kedua-duanya tidak menjwab panggilan teIefon dan membIas msej WhtsApp.

Pada 2019, Tauke menaflkan dia mencraiikan Nadia melalui rkaman suara yang dihntar dalam apIikasi WhtsApp seperti didkwa isterlnya pada Januari tahun itu.

Difahamkan, kretakan rumah tangga mereka berpnca daripada orang ketlga. Ia mula g0yah apabila Tauke dikatakan crang dengan seorang wanlta.

Bagaimanapun, Nadia ketika dihbungi wrtawan ketika Tauke dithan p0Iis selepas dlsyaki terbabit dalam kegiatan pmrdgangan mnusia bagi tujuan ekspI0itasi sesks di sebuah h0teI di Kuala Pilah, Negeri Sembilan, Ogos lalu mendkwa dia masih isterl kepada Tauke.

Tauke dan Nadia berkahwln pada 9 Disember 2017 dan dikurnlakan seorang chaya mata, Zamatul Khayla Aydina, 3.

Vldeo

Sumber : Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*