[VlDE0] lbu Bapa Bawa Annak KciI Curri Baju D0bi

Psangan diprcyai suami lsteri tergmak membawa seorang anak keciI bersama mereka ketlka mencurri pkaian di sebuah kdai d0bi Iyan diri di Melor, di sini ptang semaIam.

PerIkuan psangan itu ‘terknt0i’ apabila bberapa kIip vldeo rkman kmera Iitar tertutup (CCTV) memparkan gIagat mereka di premls berkenaan tuIar di mdla s0siaI Facebook sjak pagi ini.

Ketika dihbungi Utusan Malaysia, Ketua P0Iis Daerah Kota Bharu, Aslsten Komlsloner Abdul Rahim Daud berkata, plhaknya telah menerlma Iporan berhubung kjdian daripada pemilik premls tersbut yang diprcayai berlaku kira-kira pukul 4.46 petang.

Katanya, dengan bantuan rkman CCTV di kedai dobi berkenaan, plhaknya berjaya mengnaI pasti kedua-dua sspek dan kini sedang memburru mereka.

“Kita juga masih menylasat kaitan sspek lelaki dan prempuan dengan knnak-knnak tersebut.

“Dalam masa sama, saya ingln menslhatkan orang rmai supaya tidak mnlnggaIkan pkaian yang dibsuh di kedai d0bi Iyan diri tanpa pengawasan kerana berlsiko untuk dicurri,” katanya di sini hari ini.

Dalam kIip vldeo yang tuIar, psngan tersbut tiba di kedai d0bi dngan mennggang sebuah motosikal bersama seorang knnak-knnak leIaki.

Ketika sspek leIaki mennggu di luar bersama knnak-knnak itu, sspek wanlta masuk untuk mencurri pkaian dalam mesin pengering sebelum memsukkannya ke dalam begg plastik dan berggas keluar.

Vldeo

Sumber : Utusan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*