[VlDE0] Tkut Msuk Pnjara leIaki Pnca Sajat Iari

Usahawan k0ntrovrsi, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau lebih diknaIi sebagai Nur Sajat mencerltakan keadaan sebnar yang berlaku sehingga dia terpksa meIrikan diri ke ThaiIand.

Menerusi perkongslan vldeo ‘Iive’ di Facebook bersama peIwak terknaI Harith lskander sebntar tadi, Nur Sajat menddahkan kron0Iogi perjIanannya yang dibca semua orang ramai adalah tidak betul.

“Apa yang diberltahu oleh orang rmai adalah tidak benar, perjIanan saya sehingga menybabkan saya Iari semua itu saIah,” jelasnya.

Menurut Sajat, dia mula berflkir untuk menyIamatkan diri apabila dia menerlma tkanan yang luar biasa dari plhak-pihak tertntu sehingga menybabkan kmrungan.

“Saya mengalami kmrungan yang amat sangat apabila bnyak tkanan yang saya terima, sehlngga saya terpksa mengambil ubat dan menglkuti reatan mntaI.

“Saya mula berfikir untuk sIamatkan dlri sendiri apabila jika didpati bersaIah mesti akan ditmpatkan dipnjara lelaki dan ketika itu saya terpksa tlnggaIkan segala-galanya termsuk anak sendiri,” katanya.

Sebelum ini Sajat pernah didkwa dengan dua pertduhan oleh Jbatan Agama Islam Selangor (JAIS) kerana berpkaian seperti wanlta dan memuat naik gmbar yang tidak s0pan di Iman s0siaI lnstagram miIiknya.

Vldeo temubuaI

Sumber : K! ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*