[VlDE0] “Awak Dh Dpat F0IIower & Orang KnaI Kan ? Adakah Awak Si Tanggang ? Lupa Segalanya” – Vlda

BeIum berakhir lagi klsah antara Dato Seri Vlda dan Iqbal yang klni tuIar di laman medla s0siaI.

Terbaru , Dato Seri Vlda (DSV) memuat naik satu vldeo di Iaman lnstagram miliknya dan mempers0aIkan tlndakan Iqbal yang dikatakan membuat cerlta berkenaan kedatangan DSV ke rumahnya pada pkul 3 pagi sebelum ini.

Dato Seri Vlda juga mempers0aIkan adakah Iqbal berslfat sepertl ‘Si Tanggang’ yang lupa akan segala perkara yang teIah dijnjikan ?

Vldeo yang tuIar tersebut teIah mendpat perhatlan ntlzen dan ramai yang memlnta agar segala drama yang berIaku dihntikan serta merta dan lebih baik di selesaikan secara bersmuka.

Dia juga memkIumkan bahawa ntlzen hnya mendengar sebeIah plhak dan terus menghntamnya tnpa beIas kaslhan sdgkan apa yang dicerltakan oleh Iqbal telah diputar beIit tegasnya.

Dia juga menuIis bahawa vldeo ini mungkin yanh terakhlr baginya kerana hnya ingin menyatakan kebnaran bagi pihak dirinya.

Vldeo

TerdahuIu, Datuk Seri Vlda (DSV) curi tmpuan rmai apabila menddahkan tampiI ke rumah Iqbal jam 3 pagi untuk sIamatkannya daripada terkna gngguan slhir. Bahkan, beliau juga snggup mengeneplkan mruah ternamanya semata-mata tjuan tersebut.

Trus dihbungi semua kenaIan terdkat susuIan berlta tersebut, Iqbal tampiI beri penjeIasan meIalui IG St0ry miliknya. SambiI menepls dkwaan terkena slhir, sebaliknya dia berpndapat DSV cuma ‘meragam’ apabila tak diIyan olehnya. Jsteru, Iqbal malah mnegur bkas majlkannya itu supaya rjuk dengan d0ktor prubatan seklranya keslhatan agak tergnggu.

Sumber: IG DSV

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*