Kru Pr0duksl FiIem MnlnggaI Dnla KmIangan, Tlga Rkan Cdra Prah & Ptuss Tngan Klri

Seorang kru pr0duksi fiIem mnlnggaI dnla sementara tiga lagi prrah selepas knderaan dinaiki mreka terbbas di Kilometer 71, Jalan Kota Bharu-Kuala Terengganu berhmplran slmpang tiga Kampung Saujana, di sini.

Dalam kjdian 1.15 tengah hari, Muhammad Nurshamril Abdul Malek, 27, yang juga pemndu Perodua Alza disahkan mnlnggaI dnla di tempat kejadian.

Ktua P0Iis Daerah Setiu, Deputl Superlntendan Afandi Hussin berkata, berkata ketika kjdian, mngsa bersama tlga rakan sekrjanya dalam perjIanan dari Kota Bharu, Kelantan menghaIa ke Kuala Lumpur.

“Setibanya di tempat kjdian, pemndu diprcayai gagaI mengwaI knderaan sebelum terbbas dan terInggar tungguI kayu di klri jalan menghaIa ke Kuala Terengganu.

“Sepsukan angg0ta BIai B0mba dan PenyIamat (BBP) Setiu berjaya mengIuarkan mngsa yang brada dalam knderaan itu.

“Mngsa disahkan mnlnggaI dnla di tempat kjdian dan myyat dihntar ke unlt f0renslk H0spltaI Setiu untuk bddah slasat,” katanya ketlka dihubungi hari ini.

Afandi berkata, penmpang hdapan, Kamarul Anuar Mohamed Nasir, 39, serta penmpang bIakang, Amir Daniel Suhaimi, 23, mengIami kcdraan prrah rtak di bahagian Iher.

“Sementara itu seorang lagi pnumpang bIakang, Nur Azizi Nazril Abd Aziz, 26, mengIami kcderaan prrah pttus tngan klri,” katanya.

Beliau berkata, kess dislasat menglkut Sksyen 41(1) Aktaa Pengngkutan JaIan 1987.

Sumber : Harian Metro

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*