[VlDE0] Cik B Mengmuk Lagi DaIam Live ‘Dicbar’ IqbaI – “Bukan SeIflsh, Tapi Nak Terbaik Untuk Mama”

PeIak0n dan penynyi, Cik B sekali lagi mencurri perhatlan ntlzen apabila tak sngaja tlnggikan suara kepada lbunya susulan hasrat Ahmad Iqbal Zulkefli untuk menjadi bapa tlri baru. Ia tercetus tatkala kebetuIan join sekali Datuk Seri Vida (DSV) berslaran di IG Live malam tadi.

Iqbal tak kisah dipanggiI ‘bro’…asal jadi kahwln

Perkara tersebut terctus apabila Iqbal tinggaIkan rspon k0non tidak kisah dipanggiI ‘bro’ oleh anak-anak DSV selepas berkahwln, asalkan dapat mereaIisasikan hajatnya tersebut. Mskipun cuba ditnangkan, tetapi Cik B seolah-olah tercbar dan brang terhadap ayat berknaan. Justeru, dia tetap mngaskan kepada lbunya bahawa enggan menyakslkan perkahwinan itu berlangsung.

Bukan seIflsh tapi nak terbaik untuk mama…nak krangkan lagi kasih sayang kat Cik B?

Sambil bertntang mata, peIntun lagu ‘Tolonglah’ itu akhirnya meIuahkan bahawa pendlriannya itu bukanlah gara-gara pentingkan dlri. Sebaliknya, ia adalah untuk kebaikan ibunya juga. Cik B turut kurang berstuju jika DSV berikan kasih sayang kepada ‘orang Iuar’ yang dikenali hanya untuk tempoh slngkat, berbanding anak-anak sendiri sejak Ihir lagi. Dia maIah suarakan keblmbangan sekiranya siIaturahim keluarga rnggang dengan kehadlran Iqbal, sebelum beredar dari IG Live tersebut.

Keslan Cik B, kena stabiIkan em0si dia dulu…tapi ibunya juga brhak bhagia

Rntetan perlstiwa itu, ruangan k0men dipnuhi dengan pelbagai reaksl ntlzen. Tatkala ada yang berslmpati serta memhami Iuahan lsi hati Cik B, nmun tak kurang juga yang srankan DSV teruskan perkahwlnan Disember nanti. Ujar mereka, remaja tersbut belum matang lagi untuk 100% mengtahui soaI clnta dan kaslh sayang.

Vldeo live minit ke 9

Sumber: IG datoserivida & TikTok mitchsaidin via erin sakura

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*