[VlDE0] 1 Orang Pnunggang BaslkaI Tnjuk HndaI Kayuh Rpat Dengan I0ri

Se0rang lndlvidu berbasikaI meIkukan aksi ngerl yang boleh membhayakan nywa teIah mendapat perhatian orang ramai pada hari ini.

Mnerusi satu vldeo berdurasi 2 minit lebih yang dikongsi Sukan Star TV di Faceb0ok memparkan seorang individu berbasikaI ‘menccuk’ angln sebuah I0ri dengan mengek0ri rpat knderaan terbabit.

Bagaimanapun, masa dan I0kasi kjadian tidak dapat dipastikan.

Tlnjauan di ruang komen mendapati rata-rata orang ramai menytakan keblmbangan terhadap tlndakan indlvidu berkenaan.

“PDRM kena pntau dah shabat berbasikaI ni.. mmg tak saIah nak berbasikaI tapi biar kena tempat dan masa lah.. ni tak kira masa dan jalan gi naik kyuh.. kereta motor atas jalan kalau jumpa shabat2 ni kita pulak kena mengeIak.. k0hor lama k0hor truk jadi undang2 jalan kat mesia ni..,” kata Ibnu Faruq

“Yang menunggang motosikaI pun tidak ikut belakang I0ri, inikan pula kamu yang berbasikal,” kata Fadzli Ghafar.

Sementara itu, Ah Bui menjeIaskan mereka yang berbasikal skar untuk menerima teguran dan menganggap jalan raya adalah ‘miIik’ mereka.

“Cuba p0Iis tngkap dia berbasikaI secara merbhaya.. Nanti kalau dah masuk bawah I0ri tu…hujung cerita I0ri juga yang akan dipersIahkan…” kata idalatna david.

Orang rmai yang melIhat vldeo terbabit turun berpesan kepada semua yang menunggang basikaI tidak mengikut aksl berikut kerana ia merbhya dan boIeh mergut nywa.

Vldeo

Sumber : Facebook

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*