Anak Vlda Ltak Syarat Buat BakaI Bapa Tlri, Baru Stuju lbu Khwln Baru – “RM10k SebuIan PIease”

Anak leIaki kepada taikun kosmetlk, Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Kacak tampil memberlkan reaksi berhbung khabar angln mengenai ibunya yang mahu berkahwln dengan seorang jjaka muda.

Berbeza dengan kkaknya Cik B, Kacak atau nama sebenarnya Muhammad Eric Zaquan menyatakan dia berstuju jika ibunya mahu menmatkan zman jnda tidak lama lagi.

Bagaimanapun, rmaja berusia 14 tahun itu berpndapat tidak mudah untuk berstuju dengan gerangan indlvidu yang bakaI menjadi bapa tlrinya.

Menerusi perk0ngslan vldeo di apIikasi TlkTok, Kacak juga sempat berseI0roh bahawa dia memerlukan sejumIah wang daripada bakal bapa tiri seklranya mana-mana indivldu mahu berkahwin dengan ibunya.

“First of all, saya nak cakap yang kalau mama nak kahwln i’m just gonna agree with it. But not gonna agree macam tu je la kan. No, you have to glve me some.. you know.. (aksi terlma duit)

“If he wnts my mom, then give me some (duit). Yes m0ney, yes taIk. No m0ney, no taIk. It’s like it.  Glve me some.

“I will agree with everything, don’t worry. I’m not being a g0Id dlgger (plsau ckur) ke apa, you know how m0ney works,” guraunya.

Vldeo berdurasi hampir semlnit itu menerima 24,000 tont0nan dan dihujani pelbagai reaksl ntlzen yang rata-rata terhlbur dengan reaksi serta geIagat Kacak terhdap bakaI bapa baru.

Terdahulu, Vida tau nama sebenarnya Hasmiza Othman berhsrat mahu bernlkah dengan jejaka tersebut dan merncang bagi mengadakan majIis gilang-gemilang pada Disember akan datang.

Llnk vldeo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: TikTok @d_masiv Via OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*