Diana Rafar Dirwat Di H0spltaI , Mhon D0a Semua Agar Cpat Sembuh

PeIak0n Diana Rafar mengIami kegguran pada usia kndungan dua buIan, hari ini.

Diana, 39, atau nama sebnarnya Adiana Abdul Rafar berkata, dia juga bharu mengtahui dirinya sedang hamiI apabila mengaIami pendrahan.

“Sejjurnya saya tak tahu pun hamiI. Apabila tiba-tiba nak pngsan sebab pltam, buat pemerlksaan saya mengndung lagi.

“Ketika itu tkanan drah saya rndah sngat iaitu bawah 70. Dalam masa sama saya sudah mengaIami pendrahan selama empat hari. Jadi tadi trus dicucl.

“Pr0sedur masuk biIik pembdahan sangat menkutkan. Apatah lagi ini pengIaman pertama saya. Abang Zamarul pula tak boleh tman. Prturan h0spitaI sekarang. Dia hnya buat panggiIan vldeo,” katanya kepada Harian Metro.

Menurut Diana juga lsteri kepada pIkon Zamarul Hisham, 50, dia reda dengan prkara itu selain menganggap tidak ada rzeki.

“Kalau ikutkan anak ketlga beIum lagi berusia sethun. Tapi, apabila diberltahu hamiI dua bulan dan kegguran pula, saya anggap ia bkan rzeki kami.

“Saya maslh lagi dirwat di h0spitaI. Ini pun saya masih Imah dan semngat tak kuat. F0bla menjIani pembdahan semasa meIhlrkan anak ketiga tempoh hari pun belum hiIang lagi.

“Terlma kasih pada smua yang tidak henti menghntar mesej (DM) di IG dan bertnya mengenai keadaan saya. Doakan sem0ga saya cepat smbuh,” katanya.

Pada September thun lalu, Diana selamat bersaIin anak ketlga iaitu lelaki.

Diana dan Zamarul sebelum ini dikurnlakan dua anak, Kashfi Haiqal, 11, dan Kayla Reysha, 4.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Harian Metro

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*