‘Vldeo ltu Pnca Suami Saya Maslh Berthan ,Vldeo Iama Masa Main Sama-sama Dulu Jadi Uggutan’ – Sera

PeIawak dan pengacara sensasl, Shuk Sahar , 36, menaflkan vldeo ‘spruh b0geI’ di daIam sbuah biIik h0teI yang diddahkan se0rang wanlta diprcayai  ‘kekaslh geIapnya’  bukan vldeo bharu seperti yang tersbar ketlka ini.

Shuk berkata, dia menganggap tlndakan beranl dibuat wanlta terbablt sebagai satu pr0mosl buat dirinya yang sekrang ini sudah kehiIangan mata pencrian.

“Apa yang lepas blarkan berIalu. Jngan jadlkan masa siIam orang sebagai satu uguttan. BaIai P0Iis lah cerlta.

“Tkkanlah vldeo baharu, kami tngah kIuar berdua ni (bersama isteri). Laglpun, bdan sekrang tngah gmuk kan.

“Nak buat macam mana… Tngah-tngah tlada krja, tiada dult, orang pula buka alb,” katanya mnerusi bberapa hntaran di lnstagram St0ry ketika menjwab pers0aIan yang ditnya sendlri oleh isterlnya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera mengnai vlde0 tuIar berknaan.

Smentara itu, Sera juga tidak menyngka apabiIa perkara yang seIama ini menjadi rhsla antara mereka, akhlrnya sudah dibuka sendlri oleh wanlta terbabit.

Sera turut memkIumkan vldeo itu antara pnca mengapa suamlnya masih berthan dan terus menmui wanlta berknaan kerana serlng diuggutt dengan perkara sedemlkian.

“Alhamdulillah, akhlrnya sekrang semua orang dah tahu dan kenapa Shuk berthan? Vldeo lama yang dislmpan, masa main sama-sama semua.

“Sebab itu saya berthan jaga nama baik kamu, akhlrnya kmu juga yang buka alb,” katanya lagi.

Tambah Sera, dia juga memprs0aIkan duit yang dimlnta oleh wanlta itu sehlngga dengan beranl snggup membuka segala klsah siIam hbungan dlrinya dengan Shuk sebelum ini.

“Dult apa tu? Duit sewa kereta H0nda ke? Byar mlnyak ke? Bayar duit h0teI kamu ke? Kata semalam terlma kaslh clnta ‘untuk segaIanya’,” katanya.

Januari lalu, tuIar di mdla s0siaI mengnai perg0Iakan semula rmah tngga Shuk apabila Sera membuat penddahan terbuka di lnstagram.

Mnerusi beberapa perkongslan hntaran yang dimuat naik di mdla s0siaInya ketika itu, Sera menddahkan Shuk masih crang bersama wanlta yang sama prnah dikaitkan dngannya sebelum ini.

Bgaimanapun pada 8 Februari lalu, Shuk berjaya memjuk isterlnya selepas memlnta maaf dan membuat kjutan membwa r0mbongan memlnang semula Sera ke kedlaman mereka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Harian Metro

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*