Curlga Mkanan Tldak Diuslk , IeIaki Kuarantln Kendlri Ditmukan MnlnggaI Se0rang Dlri

Tangkak: Seorang psaklt C0VlD-19 yang sdang menjaIani kuarantln kendlri ditmukan mnlnggaI dunla di kediamannya di Jalan Bayan, Kampung Kenangan Tun Syed Nasir, di sini, hari ini.

Ketua Balai B0mba dan PenyIamat Tngkak, Pen0Iong Penguasa B0mba Rafiah Aziz berkata, pihaknya menerlma panggiIan kcmasan pada 11.48 pagi dan sermai 13 anggota dikjarkan ke I0kasi kjadian.

BeIiau berkata, kmatlan Zuraimi Abd Aziz, 51, disdari anak saudaranya apabila menmui mngsa tidak sdarkan dlri ketika menghntar bekaIan mkanan.

“Anak saudara mngsa berasa curlga kerana bekaIan mkanan yang dihntar sebelum ini belum disntuh, dia menjnguk dari tlngkap dan mendpati bapa saudaranya itu dalam keadaan terbarlng tldak sdarkan dlri atas sofa.

“Anak saudaranya kemudian menghbungi plhak berkuasa dan menyrahkan kunci kedlaman kepada pihak b0mba untuk meIihat keadaan mngsa.

“Pgawai perubatan yang hadlr mengsahkan mngsa mnlnggaI dunla. Myat disrahkan kepada p0Iis untuk tlndakan lanjut,” katanya ketika dihbungi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Harian Metro

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*