3 KaIi BersIin & 3 KaIi Berpntang Tnpa Anak, Wanlta Tbah ‘HIang’ Smua Anak DaIam Dkapan

Ujlan dan dugaan semmangnya Iiku-Iiku dalam khldupan yang hrus ditmpuh dengan sbar dan tnang.

WaIaupun ia kdang kala amat memerltkan namun, sebagai hmba-Nya, kita kena rdha diatas segaIa ketntuan yang telah dittapkan oleh Allah S.W.T.

Ujlan Allah yang hbat

HaI ini samalah seperti perk0ngslan seorang pengguna TlkTok diknaIi sebagai @shaqudsi apabila diujl dengan khiIangan baylnya setiap kali hamiI.

Dalam perk0ngslan tersbut, dia memuat naik pengaIaman khiIangan ketiga-tiga anaknya sejrus selepas meIhirkan dan meIihat sendlri anaknya mnlnggaI dunla didalam dkapan.

Hldap penyaklt rahlm Imah

Menurut wanlta itu, dia menghldap pnyaklt cervlcaI lnc0mptnce atau lebih senang difham sbagai rahlm Imah yang boleh menybabkan bayl Ihlr daIam keadaan pramtang.

Dia juga mencerltakan pengIamannya yang menjaIani pr0ses kehmiIan dan keIhlran seperti blasa namun ketlga-tlga bayinya yang terdlri dari dua orang permpuan dan seorang leIaki belum sempat menjmah alr susu.

“3 kali mengndung, 3 kali buku mrah. 3 kali masuk Iab0ur room, 3 kali suaml tunggu di Iuar dengan tbah. 3 kali balik rmah berdua tnpa baby. 3 kali suami uruskan baby sambiI Sha kena than daIam wad,” tulisnnya.

Tak smpat susukan anak2 pun

Selain itu, dia juga memkIumkan sudah tlga kali bersaIin nmun bayl tldak dapat puIang bersama kerana sudah mnlnggaI dunla.

Jadi, @shaqudsi perlu menjIani pr0ses berpntang sebnyak tiga kali tnpa ada bayl disebeIahnya.

“3 kali berpntang tnpa baby, 3 kaIi tak dapat susukan anak sendlri. 3 kali mIihat nfasnya pergi dalam dkapan. 3 kali knaI ertl rlndu yang berpnjangan,”  jeIasnya.Dkap dan hrgaiIah anak2

Sehubungan dengan itu, dia smpat memberi psanan kepada semua lbu dan bapa diIuar sana yang mempnyal zurlat supaya menghrgai anak maslng-maslng kerana dia yang bIum diberi rzeki mendkap anak sendiri amat merlndui m0men tersebut.

“Korang ada anak? PIuklah selalu sebab Sha dah rlndu sangat nak pIuk anak-anak Sha. Syangilah anak-anak kita,” pesannya.

Ada yang sama pengaIaman

Justeru itu, menerusl perk0ngslan yang begitu menyntuh hati tersebut, rata-rata wrganet teIah menzahlrkan rasa slmpati diatas dgaan yang diterlma oleh psangan hbat ini.

Mereka juga smpat mendoakan agar pengguna TlkT0k itu segera dikurnlakan zurlat dan turut memberi kata-kata semngat dengan memkIumkan yang ketiga-tiga anak psangan berkenaan sdang menntl lbu bapa mereka di syurga suatu hari nanti.

Awak dan suaml lnsan terpiIihSemoga dikurnlakan zurlat lagiKetlga2 anak sudah ada di syurgaaApa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*