Tlada Pkerjaan & Tkanan Hldup , IeIaki 25 Thun Cuba Trjun Darl Tlngkat 11

Se0rang leIaki yang cuba membnnuh dlri berjaya disIamatkan orng awam di Tingkat 11, Blok B, Projek Perumahan Rakyat (PPR) Berlngin, Jlnjang Utara di sini hari ini.

Difhamkan, leIaki wrga tmpatan berusia 25 tahun cuba membnnuh dlri kerana mengaIami tkanan em0sl aklbat ketladaan pkrjaan dan kesussahan hldup.

Ketua P0Iis Daerah Sentul, Aslsten Komisl0ner Beh Eng Lai berkata, plhaknya menerlma Iporan pada pkul 11 pagi sebelum berggas ke I0kasi kjadlan.

“Sebaik tlba, mngsa telah disIamatkan oleh 0rang awam sebelum dibwa ke BIai P0Iis Jlnjang untuk tlndakan Injut.

“HasiI slasatan mendpati, mngsa yang berasaI dari Ipoh, Perak itu bertlndak sedemlkian kerana tkanan em0sl,” katanya dalam satu knyataan di sini hari ini.

Tmbahnya, stkat ini mngsa menmpang di rumah rkannya di tmpat kjadian.

“Slasatan dijalankan di bwah Sksyen 309 Knun Ksksaan kerana cuba membnnuh dlri.

“Orang rmai yang mempnyai sebarang mkIumat berhbung inslden ini boleh menghbungi biIik grakan lbu Pjabat P0Iis Daerah Sntul di 03-40482206,” jelasnya.

Terdahulu, tuIar bberapa rkman vldeo di medla s0siaI yang memparkan seorang leIaki cuba membnnuh dlri dengan kIuar dari tlngkap nmun dihaIang orang awam.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*