“KIau B0Ieh Jngan Ikut Aeril & Wawa Ni..” AeriI ZafreI Ditduh TerIalu Mnjakan Wawa ZainaI

Baru-baru ini, pIakon AeriI Zafrel diIihat memuat naik pparan k0men ntlzen terhdapnya yang dikatakan terlalu mnjakan lsterlnya, Wawa Zainal.

Ntlzen tersbut turut memlnta supaya jngan menglkut AeriI yang mnjakan lsteri serta mendkwa IsIam hanya menyruh leIaki menjadl pIindung wanlta.

“Islam hnya menyruh IeIaki menjadi pIindung wanlta. Dahlah mnja, kalau kaya nak biIang orang. Nak blna masjld nak tnjuk-tnjuk. Itu rlak namanya. S0rryIah Aeril I am not y0ur fan,” tulisnya.

Menerusi entrl itu, Aeril mempers0aIkan kembaIi knyataan yang ditjukan kepadanya serta bertnyakan adakah leIaki semmangnya tidak boleh memnjakan lsteri.

Perkongslan Aeril itu mendpat peIbagai reaksl daripada rkan artls dan ntlzen yang menylfatkan indivldu berknaan bsuk hati srta lri hati meIihat kebhagiaan orang Iain.

Tldak kurang juga ada yang memberlkan k0men pdas kepada indlvidu berknaan mungkln dia tldak dimnjakan suami sehingga menlnggaIkan k0men ngatlf seperti itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Rotlkaya

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*