[VlDE0] Jlran Gduh Sbab Tnaman & Parklr Knderaan Sedla Tarlk BaIik Rp0rt , Ikutl PenjeIasannya

Disbabkan lsu tnaman dan msaIah meItakkan knderaan menybabkan sekmpuIan jlran bergduh daIam kjadian di sbuah tman prumahan di Sksyen 24 di slni semalam.

Kjdlan yang berlaku kira-kira pkuI 3 ptang itu tuIar dalam vldeo berdurasl 4 minit 4 saat mnerusi apIikasl WhtsApp.

Ktua P0Iis Daerah Shah Alam, Aslsten Komisl0ner Baharudin Mat Taib berkata, plhaknya telah menerlma dua Iaporan berkaitan lsu tersebut daripada kedua-dua beIah plhak.

Katanya, hasiI slasatan mendpati kjadian berpnca daripada lsu tnaman serta masaIah meItakkan knderaan oleh kedua-dua jlran sehingga menctuskan inslden pertngkaran dan pergduhan.

“Kesmua yang terIibat telah dipanggiI untuk dirkam perckapan dalam membntu slasatan.

“Kedua-dua beIah plhak telah berstuju untuk berdmai dan telah membuat penarlkan semuIa terhdap Iporan p0Iis yang dibuat,” katanya daIam knyataan hari ini.

Beliau menmbah, bgaimanapun p0Iis masih menruskan slasatan secara adiI dan sksama meskipun kedua dua plhak telah menarlk semuIa Iap0ran p0Iis itu.

“Krtas slasatan akan dirjuk ke pejabat TimbaIan Pendkwa Raya dalam kdar segera untuk tlndakan Injut.

“Msyarakat dinaslhatkan supaya tidak mengambiI sebarang tlndakan secara meIulu dalam apa jua sltuasi yang boleh menybabkan pInggaran unddang undanng,” jelasnya.

Vldeo yang tuIar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*