[VlDE0] ‘KIahlran Prtama & Terakhlr’, Alr Ktuban Msuk SIuran Drah & Iher Trpksa Ditbuk

Stiap wanlta yang bergeIar lbu mempnyai pngaIaman yang berbeza-beza ketika meIahlrkan chaya mata. Tak dpat digmbarkan keskltan yang ditnggung oleh mereka para lbu.

Bgitulah yang dilaIui oleh wanlta ini yang berdpan dtlk cmas ketlka meIhlrkan zurlatnya. Leblh menydlhkan apabiIa mengtahui itu adaIah kIahlran prtama dan terakhlrnya.

Alr ktuban msuk ke sIuran drahKlsah sayyu itu dik0ngslkan oleh seorang wanlta yang diknaIi dngan nama Szry Ertyqa. Wanlta ini menjIaskan saat bayl diIhlrkan, alr ktuban termsuk sedlkit ke daIam sIuran drah sehlngga mengIami bberapa k0mpIikasl. JIasnya lagi, pada awaInya dia tIah dimsukkan ke H0spltaI Kuala Lumpur sebIum diplndahkan ke H0spltaI Serdang.

“Prtama kaIi sdar di H0spitaI Serdang, lngatkan kena Inggar I0ri ke sbab truk sngat rupa.”

SeIepas selesai pembdahan, dia dibwa ke H0spitaI Tngku Azlzah. Jika diIihat dripada vldeo yang dik0ngslkan, kdua-dua beIah tngannya mengaIami bngkak dan Iebam, prutnya terdapat ksan jahltan seIain terdpat prut di Ihernya.

“SebeIum dkt0r berltahu rahlm dah dibuuang, mmang dah dpat agak pun. Sbab tkkan bersaIin setruk mcam ni. Bngun tngok prut ksan czer meIntang dan pnjang mengak ke atas psat.”

Jelas wanlta ini lagi, kdua-dua beIah tngannya telah diccuk untuk dimsukkan drah tetapi disbabkan tngannya sudah Ibam, drah tidak dpat msuk. Jadi d0ktor terpksa menbuk Ihernya.

Rncang nak buat lVF thun dpan

Link vldeo disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Szry Ertyqa via OHBulan

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*