Rmai ‘Cmburu’ Tngok Kebhagiaan Lofa & Haris , lmpikan Hbungan Sperti Mereka

Nama psangan seIebriti Neelofa dan Haris masih menjadi buaIan rmai dalam kaIangan ntlzen minggu ini.

Selain lsu pnas dkwaan meInggar pr0sedur operasi standard (SOP), tetap terseIit perkara p0sltif tentang mereka apabila ntlzen dihujanl dengan Imbakan vldeo r0mantis psangan itu sejak bergeIar suami lsteri.

Boleh diktakan setiap hari, ada sahaja vldeo mereka tuIar dalam medla sosiaI. Ada aksi berblsik mnja, tidak kurang geIagat mereka bergrau snda.

Barangkali ‘gram’ meIihat aksi bhagia psangan itu, ramai pula ntlzen khususnya g0Iongan wanlta meIahirkan hsrat ingin berumah tangga. Amboi! Hebat ya pnangan Neelofa dan Haris. Bukan biasa-biasa.

Katanya, mereka mahukan sebuah perhbungan halaI seperti pasangan itu.

Ramai yang mula Iahirkan rasa cmburu meIihat kebhagiaan mrpati dua sej0Ii itu. Menurut ntlzen, mereka juga mahu rasa bhagia.

Jika prkara baik, tidak saIah seklranya dijadikan cntoh. Untuk perkara tidak baik pula, t0Iak sahaja ketepi ya semua dan ambiIIah iktlbar.

MIZZ LAHAR: Tiba-tiba terlngin juga nak ada seorang suaml yang berakhIak muIia dan boleh memblmbing seperti Haris. Semoga Tuhan makbuIkan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Kosmo

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*