Tiga KaIi Tertngguh Dr AmaIina SeIamat Berkahwln Jejaka Mat SaIih , Tapi Ada Satu Prkara Buatkan Dia Agak Sedlh

PeIatih pakar bdah, Dr Nur Amalina Che Bakri mengumumkan sudah berkahwln dengan jejaka piIihan hati di London, United Kingdom (UK) pada 31 Mac lalu.

Berlta gembira itu dik0ngsi Dr Amalina menerusi laman sosiaI lnstagram hari ini.

Menerusi entri itu, Dr Amalina berkongsi dua foto bersama suaminya yang juga jejaka lnggeris.

Dr Amalina memakIumkan majlis akad nlkah mereka diadakan di London Central M0sque selepas tiga kali majIis terpksa ditnda akibat prlntah berkrung.

“Kami Iega kerana berjaya melakukan majlis rlngkas yang dihadiri ahli keluarga dan rakan terdkat (hanya enam tetamu seperti praturan plhak berkuasa UK).

“Perancangan asaI adalah untuk buat majIis rsepsi pada Mac (Malaysia) dan Jun (UK) pada tahun ini. Namun, kami terpksa tunda majIis resepsi sehingga kami yakln semua orang boleh hadir.

“Kami berharap dapat meraikan hari istlmewa ini bersama lnsan tersyang dan rkan nanti,” katanya.

Sedlh lbu tak dapat hdlr hari lstimewa

Sementara itu, memetlk Iaporan New Straits Times, Dr Amalina meIuahkan prasan sedlh apabiIa lbunya, Sabariah Hassan tldak dapat hadlr menyakslkan hari bahagianya kerana syarat ktat untuk ke Iuar ngara.

Bgaimanapun, Dr Amalina berkata, dia mengambiI inlsiatif untuk mengabadlkan knangan lndah bersama lbunya menerusi apIikasi FaceTlme.

“Saya gemblra upacara akad nlkah dapat disakslkan lbu menerusi FaceTlme. Saya dan suami berhrap dapat mengadakan majIis rsepsi apabila berpeIuang puIang ke Malaysia,” katanya.

Sebelum ini, medla meIaporkan Dr Amalina mengumumkan bertnang dengan jejaka piIihan hati pada 10 Ogos 2020.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Harian Metro

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*