“Chatlme Tngah Iaut PuIak Ke?” – Vldeo Naik Jet Skl, Ntlzen Dkwa NeeI0fa Angkuuh?

Setiap gerak-geri yang diIakukan usahawan dan seIebriti popuIar NeeI0fa, psti menjadi buaIan rmai termsuk sepnjang berada PuIau Langkawi atas urusan krja.

Terbaru, tlndakan seIebriti berusia 32 tahun itu memuat naik vldeo di lnstaStory sedang melakukan aktlviti jet skl bersama suamlnya Haris Ismail turut mengundang prhatlan wrganet di laman Twltter.

Menerusi bberapa rkaman vldeo tersebut, suara wanlta diprcayai NeeI0fa itu menunggang jet ski yang dipndu suaminya sambiI merkam kelndahan alam semula jadi di I0kasi berkenaan.

Seakan-akan tldak berpuas hati, terdpat segeIintir wrganet mempersoaIkan tlndakan bkas pengacara MeleTOP berknaan dengan memuat naik tngkapan skrln vldeo tersebut.

Masih angkuuh k0ngsi gmbar ‘traveI’?

Malah, terdapat juga indlvidu seoIah-oIah memerli selain bersngka baik bahawa Neelofa mungkin akan membawa cwangan pr0duk mlnuman Chatlme di atas laut.

Melawat kwasan untuk blna kedai trapung pertama

Sebelum ini, lnstaStory usahawan tersebut yang menaiki kreta kabeI turut dipersoaIkan apabila ntlzen mendkwa mungkin dia akan membuka cwangan produk mlnuman di I0kasi ketlnggian ‘cabIe car’.

Terdahulu, menerusi Iaporan medla, Neelofa dan suaminya meIakukan Iawatan krja ke tiga lokasi di zon utara iaitu Sungai Petani dan Langkawi, Kedah serta Kangar, Perlis bagi tjuan pembukaan cwangan baru.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*