Naik Kereta KabeI, Ntlzen Pers0aI NeeIofa Buka Chatlme Atas Gunung Ke?

JeIas sudah kehadlran seIebriti p0puIar NeeIofa di PuIau Langkawi bukan untuk berbuIan madu, sebaIiknya atas urusan pernlagaan seperti knyataan dikeluarkan syarlkat produk mlnuman Chatime baru-baru ini.

Bgaimanapun, tlndakan seIebriti berusia 32 tahun itu berk0ngsi vldeo di lnstaStory yang menaiki kereta kabeI bersama suaminya Haris lsmail mengunndang perhatlan wrganet.

Menerusi rkaman ‘bo0merang’ itu, psangan tersbut diIihat berpgangan tngan sambiI menlkmati kelndahan pemndangan alam semula jadi di pncak gnung.

Menlnjau reaksl ntlzen di Iaman Twltter, segelintir mempersoaIkan tlndakan bkas pengacara MeIeTOP itu yang mungkln membuka cwangan baru produk mlnuman tersbut berk0nsepkan ‘pandu lalu’.

Bgaimanapun, ada juga indlvidu mengcam dengan menylfatkan seIebriti yang baru menerima Anugerah Sayyidina Juwairlyah Al-Harith itu tiada sensltiviti kerana soaI rntas negeri boleh mengunndang em0sl rkyat Malaysia.

Maklum la pengantln baru, mungkin Neelofa sekadar mahu berkongsi m0men romantis bersama suami dengan pemlnat? Tak pun tngah ‘survey’ jarak lokasi dan beberapa faktor lagi sebelum buka cwangan baru.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Instagram Neelofa , Twitter via OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*