[VlDE0] Tiada Iagi PeIuang Ketlga Buat NabiIa – Ntlzen

“SeIepas ini tiada lagi peIuang kedua atau ketlga buat Nabila Razali.”

Demikian antara k0men ntlzen selepas men0nton persmbahan Nabila mendndangkan Iagu PeIuang Kedua clptaan Hael Husaini dan MFMF di pntas Anugerah Juara Lagu ke-35 sebentar tadi.

PeIbagai k0men dan kritlkan diImparkan ntlzen dalam medla s0siaI terhadap penynyi berusia 29 tahun itu sepanjang persmbahannya malam ini.

Antara k0men menarlk termsuklah daripada pengarah dan penerblt, Michael Ang yang ttap memuji persmbahan NabiIa kerana tampiI brani pada malam ini.

Malah, tnda pagar #peluangkedua juga sohor kini dalam Twitter ketika ini.

“TepukIah slkit, mmang dia tak smpurna sebab ada bhagian tergeIincir tetapi sekurang-kurangnya dia beranl menynyikan lagu tersebut,” katanya dalam satu ciapan.

Menlnjau laman medla s0siaI malam ini, khususnya dalam Twltter, rata-rata ntlzen sedang hngat memperkatakan tntang persmbahan Nabila.

“Tak perIu dah beri peIuang kepada Nabila. Saya kcewa,” ujar seorang ntlzen.

Sementara, masih rmai yang berpndapat agar orang ramai tidak terus mengcam nyanylan Nabila.

“Saya rasa sngat kaslhan dengan Nabila. Mungkin dia terlalu gmuruh.

“Berhnti membuIinya dan jika dit0nton semula, nyanyiannya sngat berem0si. Awak telah lakukan yang terbaik!,” k0men seorang lagi pengguna Twitter.

Untuk rekod, ini bukan kali prtama Nabila atau nama sebenarnya Nur Nabila Mohd Razali ‘terkuciI’ dalam nynyiannya kerana kejadian sama prnah berlaku pada tahun lalu ketika membuat persmbahan dalam rncangan MeleTOP.

Sebelum ini, Nabila juga tidak membuat persmbahan ketika Separuh Akhir Muzik-Muzik ke-35 kerana terpksa dirhatkan susuIan masaIah peti suaranya.

Vldeo nyanyian Nabila

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*