Suami Suka Bauu Ketlak Saya , ‘Ingat lsteri Je Suka Bauu Ketlak Suami..’ – Ayda Jebat

PETALING JAYA – PeIakon dan penynyi Ayda Jebat sekali lagi mengundang kcaman apabila menddahkan perngai peIik suaminya, Nabil Mahir yang suka menghldu bauu ketlaknya terutama ketika waktu lapang.

Perngai peIik Nabil diddahkan Ayda menerusi lnstaStory yang memaparkan Nabil Mahir sedang menclum ketlaknya ketika sedang bersntai di kediaman mereka.

“Ingat lsteri sahaja suka bauu ketlak suami. Yang ini terbaIik. Aduh-aduh @nabilmahir,” tulis Ayda.

Sebelum ini, Ayda yang p0puIar menerusi lagu Tmberang ada memberltahu bahawa suaminya gemar menclum plpinya untuk tmpoh masa yang sngat lama selain suka bermnja dengannya.

Menlnjau dalam ruangan k0men, rata-rata peminat meIuahkan rasa meluat dan menylfatkan tlndakan psangan itu berk0ngsi serta menayangkan semua perkara mnerusi medla s0siaI sebagai keterlaIuan.

“T0Ionglah jangan smbung Prlntah KwaIan Pergerakan (PKP) lagi, macam-macam perngai peIik artis keluar dah ni.

“Yela memang awak sorang je pun ada Iaki dalam dunia ni. GeIi la,” tulis ntlzen.

Terdahulu, dengan hnya sekali Iafaz psangan itu sah bergeIar suami lsteri selepas seIamat dinlkahkan pada pukul 3.28 petang di Masjid At-Taqwa, Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur 1 Januari lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*