Adlk Lofa Pkai Cream LA MER Hrga RM1,000 Hnya Untuk Sapu Pnggung Buat Ntlzen Tergamam

Siapa yang menglkuti lnstagram @littlemisskhan, Ameera Khan yang merupakan adik kepada Neelofa, pasti mengtahui update terklni darinya.

Agak bnyak juga lsu yang mengaitkan adik Neelofa ni dan terbaru Ameera sekali lagi menarlk perhatlan ntlzen apabila berk0ngsi produk yang digunakannya untuk menjaga kslhatan daIaman dan Iuaran.

Perkara ini dik0ngslkan semula oleh seorang pengguna Twltter @butterchikin yang mengatakan dia terlngin menjadi kaya seperti Ameera sebaik sahaja melihat lnstagram story yang dikongsikan Ameera.

Perk0ngsian ini lebih mengjutkan lagi bila ada yang memeriksa hrga La Mer The Moisturizing Cream 60ml yang dijuaI serendah RM1,024 dan Ameera hanya sapukannya pada bhagian pnggung.

Siap boIeh installment 12 bulan lagi tu dengan serndah RM85.33 sebulan. Kah!

Apa-apapun setiap orang mmang ada produk penjagaan keslhatan mereka tersendiri dan ikutlah kemmpuan masing-masing.

Kalau Ameera ni kita tak perlu nak peIik sebab mereka mmpu. Untuk kita orang biasa kenalah kerja kuat dan bila berjaya nanti, belilah La Mer korang juga sapu dekat pnggung.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber :OhMedia viaย @butterchikin

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*