Mahu Ikut Angka Kegemaran , Nabil & Ayda Nak 13 Orang Anak

PETALING JAYA – BakaI meIangsungkan pernlkahan Jumaat ini, psangan seIebriti Ayda Jebat dan Nabil Mahir bercdang untuk memiIiki 13 orang anak.

Nabil atau nama sebenarnya, Ahmad Nabil Ahmad Mahir berkata, 13 orang anak kerana angka berkenaan merupakan angka kegemarannya.

“Saya anak b0ngsu daripada dua orang adik-beradik, manakala Ayda pula ada 10 orang adik-beradik. Jadi, 13 orang anak kaIau dikurniakan rzeki macam itu, memang mlmpi jadi knyataan.

“Tetapi sejujurnya, kalau dapat anak ramai macam mana pun, apa yang pnting anak kami nanti sihat walafiat. Tak kisahlah satu, dua atau 13 sekalipun,” katanya secara berseI0roh kepada Kosmo! Online ketika majlis peIancaran single terbaharu Ayda berjudul Parah Parah sebentar tadi.

Dalam pada itu, ditanya tentang prancangan keluarga, Ayda berkata, dia belum berfikir tentang perkara itu. Kalau sudah tertulis rezeki untuknya menimang cahaya mata segera, dia bersedia.

“Saya tidak mempunyai masaIah untuk menimang cahaya mata cepat atau lambat.

“Kalau sudah rezeki, saya bersedia untuk bergelar ibu. Lagipun, saya bukan makin lama makin muda. Nabil pun macam itu. Lagipun, kami memang suka budak-budak,” katanya.

Menurut Ayda, majlis pernlkahan yang dijadualkan berlangsung pada 1 Januari (Jumaat ini) akan diadakan secara sderhana di sebuah masjid di ibu negara.

“Dalam keadaan sekarang, saya tak bercdang untuk adakan majlis secara besar-besaran. Lebih baik bersederhana saja dan saya tak terkiIan pun.

“Apa yang pnting adalah perkara wajlb iaitu majIis akad nikah dapat dismpurnakan dengan baik. Kami hanya buat pernlkahan di masjid yang hanya akan dihadiri kurang 50 tetamu,” ujarnya,

Terdahulu psangan itu mengikat tali pertunangan pada 28 April lalu menerusi aplikasi Google Meet bagi mematuhi peIaksanaan Perlntah KawaIan Pergerakan (PKP).

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*