Wanlta Sebar Fltnah lsu Neelofa & PU Riz TampiI Srah Dlri , Ini Tlndakan Yang Akan Diambil Trhadapnya

PETALING JAYA – Indlvidu yang diprcayai bertnggungjawab menybarkan paparan skrln WhatsApp tuIar mendkwa Neelofa dan Haris Ismail menlkah snyap-snyap di KeIantan akhirnya tampiI menyrah diri.

Pembantu peribadi Neelofa, Nadiah Khairuddin berkata, dia sudah menyrahkan kess wanlta dikenali Syamira Safiya itu kepada plhak peguam untuk tlndakan lanjut.

“Tiga jam selepas saya memuat naik wjah serta memintanya untuk tampiI memberikan penjeIasan, akhirnya wanlta itu menghbungi saya sendiri secara perlbadi menerusi medla s0siaI.

“Sebagai pembntu kepada Neelofa, saya sudah memlnta dia untuk berurusan dengan wakiI pguam saya. Hal ini kerana, menerusi paparan skrln terbabit dia secara tidak lngsung sudah mengaitkan nama saya,” katanya.

Ujar Nadiah, dia juga Ingsung tidak mengenali wanlta terbabit apatah lagi prnah bertemu dengannya.

“Kami tidak ada apa-apa kaitan. Dia bukan saudara atau kawan saya.

“Cuma apa yang pnting, saya hanya mahu memberslhkan nama daripada terpaIit dengan k0nfIik membabitkan majikan dan Haris,” katanya.

Terdahulu, Nadiah mencari wanlta menggunakan nama Syamira Safiya yang diprcayai meIemparkan dkwaan tidak berasas di Iaman sosiaI sehingga menjjaskan nama baik Neelofa dan Haris.

Nadiah menerusi InstaStory memuat naik foto dan memlnta informasi daripada orang ramai yang mengenali wanlta berkenaan supaya tampiI membntu pihaknya mengsan wanita itu.

Sebuah akaun Twitter dengan ‘tweethandle’ Syamirasafiya02 memuat naik paparan skrln mesej perbualan mencerltakan k0nonnya Neelofa terkena mlnyak pengaslh dan kini berubatt.

Syamira turut mendkwa, bkas pengacara MeleTOP itu memasukkan sejumIah wang ke akaun PU Riz atas tjuan tertentu dan menyatakan pasangan itu sudah berkahwin di Kelantan.

Bagaimanapun pada Ahad, Neelofa tampiI menerusi satu knyataan medla menolak kesemua tduhan tidak berasas tersebut yang sudah menjejaskan nama baik dan mruah keluarganya serta Haris.

Terdahulu Kosmo! meIaporkan, Neelofa yang sudah dirlsik oleh Haris pada 1 November lalu di kediaman keluarganya di Taman Tun Dr Ismail Kuala Lumpur kini sedang rtak menanti beIah.

Berhbung segala spekuIasi tentang keretakan hbungan mereka, pasangan yang difhamkan bakal meIangsungkan perkahwinan menjelang Mac tahun depan itu sedang dalam proses perblncangan melibatkan keluarga kedua-dua pihak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*