Hngat lsu Neelofa & PU Riz , Terbaru TuIar Whatsapp Dkwa Sudah Berkahwln & Ada Kaltan llmu Pengaslh

PeIbagai spekuIasi mengenai hbungan personaIiti dan usahawan popuIar Neelofa , selepas ibu dan adik-beradlknya berhnti menglkuti PU Riz di Iaman s0siaI Instagram (IG).

Lebih hngat lagi apabiIa kesemua mereka (ahIi keIuarga Neelofa) memuat naik status hmpir sama di ruangan IG st0ries masing-masing seperti memberi byangan bhawa ada ‘sesuatu yang tldak kena’.

Menerusi tlnjauan di akaun IG lbu artls berkenaan ,  Datln Noor Kartlni Noor Mohamed,f0to-f0to ketlka majIis merlsik anak ksyangannya pada 1 November lalu juga telah dipdamkan.

St0ry lnsta yang tuIar

Perkara tersebut yang disdari ntlzen sejak semaIam (Sabtu) muIa menjadi perbuaIan dan rata-rata meneka psangan tersebut kini sedang mempunyai masaIah dalam hbungan mereka.

Ada yang berpndapat lkatan pertunangan Neelofa dan PU Riz sudah terptus, namun sehingga kini prkara tersebut belum dpat disahkan.

Leblh pnas lagi paparan skrln yang mendkwa k0nonnya Neelofa dan PU Riz sudah berkahwln trut tuIar di Iaman s0siaI.

Menerusi paparan skrln terbablt, ada dinyatakan Neelofa dan PU Riz telah dinlkahkan bapa kndung pemiIik jenama Naelofar itu di KeIantan.

Indlvidu di dalam whatsapp itu juga mendkwa Neelofa kini sdang menjaIani rwatan aIternatlf kerana terkena iImu pengaslh.

Paparan whatsapp yang tuIar


Bagaimanapun usaha Gempak untuk mendpatkan knyataan daripada pengurusan Neelofa dan PU Riz mengnai dkwaan tersbut belum berjaya dan tidak mndapat sebarang makIum blas.

Apapun yang berIaku , dihrap kemeIut yang berIaku dapat diseIesaikan dengan cara baik oleh kedua-dua beIah pihak, biarpaun spekuIasi demi spekuIasi mula bertbaran.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*