Kec0h Puteri Sarah Didkwa Ke Pejabat Agama, Ini Jawapan Daripada Syamsul Yusof Sndiri

Dkwaan k0nonnya peIakon Puteri Sarah Liyana hadir ke Pjabat Agama Islam Daerah Gombak pada Jumaat lalu menimbuIkan spkuIasi tntang hbungan rumah tangganya dengan pengarah filem Syamsul Yusof sedang berantakan.

Menerusi Ip0ran Harian Metro, Puteri Sarah dilihat mengenakan jubah dan bertdung hitam memasuki bahagian undang-undang keIuarga.

Puteri Sarah dikatakan hadlr ke pjabat berkenaan ditemani se0rang wanita dipercayai ibu mertuanya iaitu Datin Fatimah Ismail.

Bagaimanapun, tidak dapat dipstikan tjuan sebenar Puteri Sarah mengunjungi pejabat agama itu.

Salah satu perkongsian Puteri Sarah di Instastory.

Jwapan Puteri Sarah Bila Ditanya

Ditnya mengenai dkwaan tersebut, Puteri Sarah memiIih untuk tidak menguIas lanjut.

“Maaf, tiada apa yang ingin saya k0ngsikan buat masa ini,” katanya.

Tlnjauan mndapati Puteri Sarah juga sudah berhenti mengikuti atau ’unf0Ilow’ akaun Instagram suaminya, bagaimanapun Syamsul masih lagi mengikuti akaun wanita itu.

Puteri Sarah bersama suami, Syamsul Yusof dan dua anak mereka

F0to terakhir dimuat naik pasangan itu ialah pada Hari Raya Aidilfitri sekitar Mei lalu.

Menerusi Instastory, Puteri Sarah turut berkongsi paparan skrln kata-kata semangat yang ditulis dalam bahasa Inggeris.

“lni bukan tentang hbungan sempurna, ini tentang mencari sese0rang yang sesuai dengan kamu dan akan melalui segaIanya tnpa ptus asa, ” kongsinya.

PIakon drama Cinta Antara Kita ini berkahwin dengan Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 3, dan Sumayyah, setahun.

Jwapan daripada Syamsul Yusof 

“Maaf, ‘no c0mment’ kerana prkara itu haI prlbadi. Itu sahaja saya b0Ieh cakap,” demikian jawapan ringkas pIakon dan pengarah, Syamsul Yusof, 36, menjawab dkwaan rumah tangganya kini berg0Iak.

Status rumah tangga SyamsuI dengan isteri yang juga seorang pIakon, Puteri Sarah, kini menjadi tnda tnya selepas timbuI dkwaan wanita itu hadir ke Pejabat Agama Islam Daerah Gombak, keImarin.

Sumber : Kosmo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*