“Pernah TinggaI Sebumbung,Dia Pun Tduh Aku Ggurkan Anak Dia…” – Kecik Dedah Siapa Fara Salleh

Semalam heb0h mengenai seorang wanita yang dikaitkan dengan pelawak dan penyampai radio terkenal Shuk Sahar. Tidak cukup dengan itu,b3kas vokalis Hyperact, Kecik, mendedahkan mengenai Fara Salleh wanita yang dikaitkan Shuk Sahar itu.

Kecik menerusi laman sosial Twitternya mend4kwa, Fara Salleh merupakan b3kas teman wanitanya dan pernah tinggal sebmbung.

Menerusi bebenang di Twitter, Kecik berkata wanita tersebut juga pernah mend4kwa h4miI anak mereka dan menggvgurkan bayi tersebut.

Doa orang teranlaya dimakbuklan

“Aku dah cakap.. doa orang dianlaya ni dimakbulkan… Walaupun bertahun ambik masa untuk orang percaya aku. Since 2016 sampai 2020.. tapi berbaloi.. so ex ex fans yg dah berpaling sebab cakap i j4hat dulu boleh come come semula tak untuk i buat come back? Haha.”

“Time November ke Disember tu aku shooting kat Perlis. Dia kat KL, dia selalu kec0h-kec0h suruh balik bla bla…

Dkwa gvgurkan an4k kecik

“Pastu contact mak ayah aku cakap dia gvgur an4k aku. Siap bagi gambar dekat kakak aku, gambar j4nln dari google,” tulis kecik lagi.

Tambah Kecik lagi, awal perkenalannya dengan Fara wanita tersebut mengajaknya tinggal sebmbung dan sempat tinggal bersama selama setahun.

TinggaI sebumbung hampir setahun

“Memang saIah aku stay berdua dengan dia tapi jahiI time tu kan…Aku stay dalam masa setahun, tiga kali pindah.

“First aku stay kondo Banjaria Court dengan budak-budak Hyperact. Pastu aku kenal dia…Dia ajak stay sekali. So aku pun ok ajee…Bak kata orang rezeki gais…hahaha!

“Ya Allah jahiInya aku time tu…Aku stay kat Manjalara dengan dia. Alhamdulillah bahagia awalnya.. 5,6 bulan lepas tu dia kena bu4ng kerja, pastu bermulalah sesi jadi ketua keluarga cenggitu,” d4kwa Kecik.

Menurut Kecik lagi Fara Salleh lah yang menyebabkan dia disumb4t ke dalam I0kap atas tuduh4n memukuI dan sebelum itu wanita tersebut bertindak men4bur fltn4h tentang dirinya kepada anggota Hyperact.

Shuk dan isteri pernah mintak bantuan kecik

D4kwanya lagi, Shuk dan isteri pernah meminta bantuan darinya selepas dig4nggu Fara Salleh.Malah Fara Salleh juga pernah membuat lap0ran polis mend4kwa dirinya dipkuI Shuk.

Rata-rata menlnggaIkan komen bersimpati terhadap apa yang ditlmpa kecik sebelum ini dan berpesan agar dijauhkan daripada wanita pslko.

“Dulu pernah kec0h pasal kecik, lepastu lama giIa kot menyepl”

Terdahulu, beberapa pengguna laman sosial Twitter tampil membuat d4kwaan Shuk Sahar bermain kayu tlga.

Lebih mengalbkan Shuk turut ditduh mengh4miIkan Fara Salleh, sama seperti yang pernah dilalui Kecik.

Sumber : TwitterGempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*