Tiada Lagi YouTube Pavithra. Ini 5 Fakta Kes Penangkpan Suaminya Sugu Yang Ramai Tak Tahu

Selepas saja diplih menerima gelaran “Ikon Bandaraya Ipoh” dari Datuk Bandar Datuk Rumaizi Baharin, hari ini muncul pula berita meng3jutkan dari Youtuber s3nsasi ini.

Dipetik dari The Star, suami kepada S. Pavithra telah dit4han reman selama tiga hari kerana memiliki s3njata berb4haya. Berikut beberapa fakta yang kami rangkumkan mengenai berita mengejutkan ini.

Ia bagi membantu slasatan d4kwaan menced3rakan isterinya mengikut Seksyen 6(1) Akta Bahan-Bahan Kak1isan dan S3njata Berbah4ya 1958.

Majistret Nabihah Mohd Noor membenarkan perintah r3man terhadap svspek berusia 29 tahun itu.

Terdahulu lelaki itu dibawa ke mahkamah dengan menaiki van dalam keadaan bergar1i dan memakai baju l0kap berwarna ungu pada jam 10 pagi.

1 Dipercayai Mabvk

M.Sugu, 29 yang dipercayai mabvk sambil memegang sabi1t memasuki salah satu wad di Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) Ipoh.

2 Angkara Perseli1sihan Faham

Kejad1ian itu dipercayai berpvnca daripada perseli1sihan faham antara pasangan berkenaan berkaitan satu majlis di Ipoh, Isnin lalu.

3 Memvkul Isteri

Perseli1sihan itu berlanjutan sehingga suami Pavithra datang ke hospital dalam keadaan m4rah telah memvkul isterinya di pekarangan tempat letak kereta hospital berkenaan.

4 Pavithra tak sebut nama suami

Berdasarkan sumber berkata, pasangan itu bert3ngkar di parkir Hospital Raja Permaisuri Bainun Hospital (HRPB) Ipoh.

Ia dipercayai selepas mngsa tidak menyebut nama suaminya ketika menerima satu anugerah baru-baru ini.

“Pergadvhan itu berlarutan sehingga keesokkan hari (semalam) di mana lelaki itu pergi ke hospital berkenaan untuk mencari adik isterinya.

5 Pavithra Umumkan Untuk Mengvndurkan Diri

Menerusi laman Twitter Sugu Pavithra, beliau mengvndur diri dari media sosial untuk sementara waktu dan memberi fokus kepada kehidupan peribadi.

Jururawat Beritahu Apa Dia Nampak

“Pada 5.54 petang hari sama, pengawal kes3lamatan menerima lap0ran daripada seorang jururawat yang mendkwa terlihat seorang lelaki mabvk dengan memegang sab1it hendak memasuki salah satu wad hospital berkenaan,” katanya.

Sumber sama berkata, svspek dipercayai mencari abang ipar isterinya susulan mas4lah keluarga.

Siapa Sugu Pavithra?

Kerana kefasihan komunikasi dalam bahasa melayu ketika berkongsi resipi dan tutorial masakan, Youtuber Pavithra yang menggunakan saluran atas nama Sugu Pavithra ini berjaya mendapat tempat dalam pasaran Melayu.

Kisahnya menjadi sensasi media berikutan kehidupan sederhana yang dipaparkan yang dikatakan ramai sebagai realistik dan tidak dibuat-buat.

Lagi pula, beliau bersama suaminya, Sugu berkongsi pelbagai resipi menarik dalam bahasa Melayu lalu membuktikan walaupun tinggal di kawasan pedalaman Sungai Siput, Perak, tidak menjadi halangan untuk bergelar salah satu daripada saluran Youtube masakan paling berpengaruh masa kini.

Sumber : Kecoh Ape

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*