[VIDEO] Lambai Anak Bawa Jumpa Bekas Isteri, Lelaki Sebak Jumpa ‘Papa Baru’

Apabila hubungan sudah tidak lagi sehaluan dalam hidup berumah tangga, maka perplsahan adalah jalan yang terbaik. Tapi kebajikan anak-anak janganlah diabalkan seperti kisah lelaki bernama Muhd Shafiq menerusi perkongsian di aplikasi TikTok sejak akhir-akhir ini.

Bapa tunggal anak dua tak kisah kalau tak Iaku..

Meskipun rumah tangganya musn4h, namun dia amat bersyukur kerana masih berpeluang meluangkan masa dengan 2 permata hati comel yang sangat comel. Malah bapa tunggal ini turut berjanji untuk membesarkan anak-anak sebaik mungkin walaupun cuma seorang diri.

@muhdshafiq792

Reply to @qhaleefirfan percaya pada takdir Allah tu sngat hebat bro. 😊#foryou #foryoupage #fyp

♬ original sound – Shafiq dani – Shafiq dani

Papa bagi ibu kamu bawa kamu berdua keluar & kenal dengan ayah baru..

Menerusi entri video terbaru pula, bapa tunggal berkenaan menghantar dua anaknya untuk berjumpa bekas isteri di sebuah mall. Bagaimanapun terdetik rasa s4yu di hati tatkala melambai kedua-dua anaknya. Difahamkan, wanita berkenaan telah meminta izin untuk membawa keluar dua anaknya untuk dikenalkan dengan ‘bapa baru’ mereka. Tidak berniat untuk menghaIang, Shafiq sebaliknya menitipkan doa agar bekas isterinya bahagia bersama pilihan baru.

@muhdshafiq792

Papa bagi ibu kamu bawak kamu berdua keluar and kenal dengan bakal ayah baru😊💔 papa doa kan ibu kamu bahagia. #fypage #foryou #foryoupage #fyp

♬ original sound – Nadias♥️ – Nadias♥️

Semoga diberikan jodoh terbaik untuk menjaga awak & anak-anak..

“InsyaAllah,Allah akan gantikan yang terbaik buatmu single father.. Saya faham perasaan awak.. tolong kuat yaa”

Sumber : TikTok muhdshafiq792 via Kisah Dunia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*