“Zarina Anjoulie Bertuah Dapat Mentua ‘Islamik’ Yang Tak Memilih” – Netizen

Akhirnya selepas tiga hari mendirikan rumah tangga, pelakon Zarina Anjoulie berkongsi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan yang diadakan serba ringkas untuk tatapan pengikutnya di Instagram.

Pelakon berusia 32 tahun itu turut memuat naik gambar bersama keluarga suaminya Eilyas Azhar dengan meluahkan rasa sayang terhadap kedua ibu bapa mentuanya.

“I love my family ! Thank you so much and alhamdullilah. Eilyas Azhars side family. Saya sayang parents mertua saya. I’m truly blessed,” katanya.

Gambar itu mengund4ng perhatian warganet untuk memberikan lebih 300 komen, selain 34,000 tanda suka diraih pada posting berkenaan.

View this post on Instagram

Thank u semua ❤️ Ig baru yas @eilyasazhar_

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

Segelintir netizen berpendapat bahawa wanita kacukan Melayu, Iran dan Scotland itu sangat beruntung apabila diterima keluarga suaminya tanpa menilai baik bruk yang dilakukan.

Malah rata-rata mengambil kes3mpatan mengucapkan tahniah atas ikatan halal itu dan mendoakan agar pasangan tersebut mengecapi bahagia hingga ke syurga.

Pilihan tepat, alhamdulillah dapat keluarga baik-baik

Mentua tak memilih calon menantu

Zarina pernah berkahwin dengan lelaki berasal dari Brunei pada tahun 2015, namun berc3rai setahun selepas itu. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Awangku Gabriel Martin Ezra.

Sumber :OMMZarina Anjouline

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*